FOTO - Erko Jun protiv Poljaka: Najjači čovjek na svijetu neće izdržati bosansku pesnicu

!

FOTO - Erko Jun protiv Poljaka: Najjači čovjek na svijetu neće izdržati bosansku pesnicu

Objavljeno na dan 01.10.2019 - 10:31 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Spektakl Konfrontacje Sztuk Walki (KSW) održat će se 9. novembra u zagrebačkoj Areni, a u Poljskoj održana je konferencija za medije na kojoj je bio Ermin Junuzović alias Erko Jun.

Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u glavnom gradu Hrvatske neće imati nimalo lagan zadatak, jer će mu protivnik biti Mariusz Zbigniew Pudzianowski, poljski snagator i MMA borac.

Pudzianowski je pet puta bio svjetski prvak u natjecanju snagatora World's Strongest Man, a dva puta je osvojio drugo mjesto. Ovaj dvojac se našao licem u licem.

"Konferencija je prošla bez varnica. Izuzetno cijenim i poštujem protivnika i ovo je za mene najveći izazov u karijeri. O Pudzianowskom nije potrebno trošiti riječi. On je velika zvijezda u Poljskoj, ali vjerujem da neće izdržati bosansku pesnicu i da ću na kraju slaviti ubjedljivu pobjedu", kaže Erko Jun koji dodaje da su snimili i nekoliko najava za spektakl u Zagrebu, a borci su na licama imali zastave svojih domovina.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!