FOTO - Esmedina Luković, zanosna studentica medicine, blista na modnoj sceni

Atraktivna Zeničanka

FOTO - Esmedina Luković, zanosna studentica medicine, blista na modnoj sceni

Objavljeno na dan 20.02.2020 - 08:46 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Manekenka Esmedina Luković iz Zenice još od malih nogu gaji ljubav prema manekenstvu i modelingu. Ova 22-godišnja studentica medicine kada je imala šest godina krenula je u školu manekenstva, sanjajući da će postati djevojka s TV ekrana, što joj se, uz dosta truda i ostvarilo.  

- Sa 13 godina pozvana sam na svoju prvu reviju u Sarajevu. U trenutku ni sama nisam bila svjesna što se zapravo događa, i da li je to zapravo ono što želim. Ali odlučila sam čisto iz zabave i nekog iskustva da to odradim najbolje što mogu. I ponovo ona strast i ljubav djevojčice u meni se probudila, evo i danas traje - kaže Esmedina Luković i dodaje da su genetika i zdrava ishrana tajna njene vitke linije.

Učestvovala je na mnogim revijama i takmičenjima.

- Prvenstveno sam ponosna na iskustva koja sam stekla kroz sve ove godine. A pored toga i na svoje uspjehe koje sam postigla na raznim takmičenjima, te na saradnjama sa mnogim uspješnim dizajnerima. Pored sebe imam nekoliko dizajnera sa kojima sam redovno u kontaktu, pa ukoliko imam slobodnog vremena uvijek odradim neku reviju - govori mlada meneknka koja nema ništa protiv djevojaka koje prihvate ponude da se fotografiraju nage, ali ona ne bih pristala jer želi graditi poslovnu karijeru, a i zbog toga što potiče iz veoma tradicionalne porodice.

Govorila je i tome šta je to presudno za uspjeh u svijetu modelinga.

- Fizički izgled je bitan, ali da bi opstali u ovom poslu izuzetno je važno kako se odnosite prema istom. Potrebno je mnogo rada i truda, prvenstveno da se izgradite kao ozbiljna, moralna i odgovorna ličnost - riječi su naše sagovornice koja nema ništa protiv estetskih zahvata, ali smatra da svaka djevojka treba da zavoli pravu sebe onakvu kakva jest.

Zanosna Zeničanka mami uzdahe mnogih muškaraca.

- Muški komentari laskaju svakoj ženi. Nemam neki specijalan izbor što se tiče muškaraca. Odgoj i kultura su na prvom mjestu, to je u suštini ono što mi je najvažnije - zaključuje Esmedina Luković, koja ima mnogo ciljeva, a među njima najbitniji je da se ostvari kao uspješna doktorica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😄

Objavu dijeli Esmedina Lukovic ✨ (@esmedinalukovic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💫

Objavu dijeli Esmedina Lukovic ✨ (@esmedinalukovic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Esmedina Lukovic ✨ (@esmedinalukovic)

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!