FOTO: Hasnija Hepić iz Stijene uspješno operisana: Hvala svim dobrim ljudima i ko može u posjetu, Bujrum!

Jučer smo dobili fotografije

FOTO: Hasnija Hepić iz Stijene uspješno operisana: Hvala svim dobrim ljudima i ko može u posjetu, Bujrum!

Objavljeno na dan 01.07.2019 - 09:35 | Izvor: USKinfo.ba |


Bez vode i električne energije, mašine za veš, novca za lijekove i operaciju kojom bi joj se odstranio tumor. Ukratko, to je životna priča Hasnije Hepić iz Stijene.

Sa krovom koji prokišnjava, bez primanja i nekoliko drva dnevno, Hasnija jedva spaja kraj s krajem. 

Suprug joj je umro prije manje od trideset dana, a kao da to nije dovoljno, Hasnija je sahranila i kćerku za ramazanski Bajram.

Ovo je tekst koji su naši novinari napisali krajem februara nakon što su posjetili Hasniju Hepić u Stijenu. Tad je snimljen i potresan video materijal koji se sadržavao Hasnijinu priču, ali i pokazao u kakvim uslovima živi. 

VEZANA VIJEST: Posjetili smo Hasniju Hepić u Stijeni: U godinu dana sahranila muža i kćerku, ima tumor, živi bez primanja, vode i struje

Jučer smo dobili fotografije, ali i radosnu vijest. Hasnije Hepić uspješno je operisana i oporavlja se. Ovim putem zahvaljuje se svim dobrim ljudima koji su joj pomogli, a one koji su u mogućnosti, poziva i da je posjete. Bujrum, ko može, kratko je rekla Hasnija, koja se danas vraća kući.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!