FOTO - Ima lajmsku bolest pa prodaje svoje gole fotografije za liječenje

Svijet

FOTO - Ima lajmsku bolest pa prodaje svoje gole fotografije za liječenje

Objavljeno na dan 22.01.2020 - 12:32 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Michelle De Feo (28) iz Colchestera u Engleskoj prije dvije godine saznala je da ima lajmsku bolest, koja se prenosi putem krpelja.

Godinu dana prije dijagnoze osjećala je vrtoglavicu i umor te mokrila krv. Doktori su joj rekli da za bolest u Engleskoj nema lijeka, pa je odlučila prodavati svoje golišave fotografije kako bi skupila 7.000 funti za liječenje u SAD-u jer je čula da u Washingtonu postoji novi odličan tretman za njenu bolest pa sada to vidi kao svoju šansu.

Doktori u Engleskoj su joj rekli da joj mogu dati samo lijekove protiv bolova, prepisati joj strogu dijetu te dati dodatne doze vitamina. To je nekako funkcioniralo godinu dana, a onda su se svi simptomi naglo vratili.

Prije dijagnoze voljela je jahati konje i bila je jako aktivna, a danas pati od strašnih vrtoglavica, migrena, gubitka pamćenja. Zbog bolesti stalno ju i nešto boli te ima krv u urinu.

Cijeli život je stavila na čekanje dok ne pobijedi bolest, a pokrenula je i GoFundMe kampanju na kojoj prikuplja novac za liječenje.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!