FOTO - Kako izgleda ''nova'' Megan Berton-Henson

Učesnica šoua realnosti ''Love Island'' odlučila se na promjene

FOTO - Kako izgleda ''nova'' Megan Berton-Henson

Objavljeno na dan 30.07.2019 - 13:29 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Seksepilna Britanka Megan Berton-Henson (Barton), koja je slavu stekla učešćem u rijalitiju "Love Island", objavila je na svom Instagram profilu „novu sebe“, kako je napisala u opisu fotografije.

Ova zgodna djevojka od nekada zavodljive plavuše prešla je u neodoljivu brinetu, a njeni pratioci su oduševljeni ovom promjenom pa je pridobila mnoštvo lajkova, ali i pozitivnih komentara.

Megan je početkom godine raskinula vezu s Vesom Nelsonom, momkom kojeg je upoznala u rijalitiju „Love Island“. Ubrzo su počele glasine da je zavela Delea Alija (Dele Alli), a onda i da ju je fudbaler "spopadao", ali da ga je odbila, jer je neozbiljan.

Britanski mediji pisali su da se zbližila s igračem Totenhema, ali da je u isto vrijeme upoznala i nekadašnjeg fudbalera Džejdona Gibsa (Jaydon Gibbs), brata blizanca Kirena Gibsa. 
S njim je potom uplovila u vezu, ali je nedavno na zabavi ITV televizije pokazala da nije više ni s njim.

Otkrila je da sada ima djevojku, i to rijaliti zvijezde Demi Sims, učesnicu šoua TOWIE.

Obje su okupljenim fotoreporterima rekle da su "stvarno zajedno" i da su sretne. Megan je nedavno otkrila da je biseksualka i da su žene bolje u krevetu.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!