FOTO - Karleuša žestoko: Šta će ovo Arkanovo mladunče, mutava i nije mogla bolje naučiti od oca ubice i mame nanogice

Odgovorila Aci Lukasu

FOTO - Karleuša žestoko: Šta će ovo Arkanovo mladunče, mutava i nije mogla bolje naučiti od oca ubice i mame nanogice

Objavljeno na dan 14.08.2019 - 12:44 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Jelena Karleuša ponovo puni medijske stupce novim estradnim ratom.

Naime, nakon što je isprozivala pojedince koji idu na zabave biznismena Dragoslava Ilića, a koji je došao u Srbiju da proslavi rođendan, tu se prozvanim našao pjevač Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju i koji je javno odgovorio Karleuši,piše Kurir.

Žestok odgovor Karleuše Aci Lukasu Foto: (Instagram)

To je JK veoma razljutilo i odmah mu je zaprijetila da se što prije sabere i da joj se izvini.

- Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Nakrodileri i te k*rve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjena Režepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gdje ćeš bre biciklom na Rusiju! Očekujem, kao i uvijek, tvoje izvinjenje i da ti ovakvo nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja sretne komentare. Šta će mutava, s harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. 

P.S. (Saberi se, Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem), napisala je Jelena na Instagramu.  

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!