FOTO - Ko je polugola navijačica koja je uletjela na teren za vrijeme finala Lige prvaka

DJEVOJKA PRANKSTERA

FOTO - Ko je polugola navijačica koja je uletjela na teren za vrijeme finala Lige prvaka

Objavljeno na dan 01.06.2019 - 22:58 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Polugola navijačica koja je večeras nakratko prekinula finale Lige prvaka je Kinsey Wolanski, djevojka YouTubera i prankstera Vitaly Zdorovetskiyog kojem prekidi finalnih susreta nisu strani u prošlosti.

Za razliku od proteklih prekida finalnih susreta Super Bowla koje je Vitaly najavljivao putem svog YouTube kanala, ali na kraju i ostvario, večerašnji prekid koji je izvršila njegova djevojka Kinsey Wolanski u strogoj tajnosti se čuvao od javnosti.

Naime, Wolanski je večeras utrčala na teren te s natpisom na kostimu Vitaly Uncensored promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitaly, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

YouTube je u nekoliko navrata blokirao video klipove Zdorovetskiyeg zbog čega je odlučio napraviti svoju mrežu na kojoj je nastavio objavljivati eksplicitne sadržaje sa veoma zgodnim djevojkama.

U prošlosti je prekidao finalne susrete Svjetskog prvenstva u nogometu, NBA mečeva, dok prekid američkog Super bowla nije uspio realizirati jer je i prije ulaska na stadion prepoznat kao prijetnja.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!