FOTO - Kuća najslavnijeg TV mafijaša na prodaju

SOPRANOSI

FOTO - Kuća najslavnijeg TV mafijaša na prodaju

Objavljeno na dan 01.06.2019 - 15:05 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Porodični dom mafijaškog šefa Tonija Soprana, pojavio se na tržištu, 20 godina nakon što je prvi put emitovana poznata televizijska serija.

Peti i Vikor Rečija su za svoju kuću u Nju Džersiju odredili cijenu od 3,4 miliona dolara (oko 6 miliona KM), prenosi New York Times.

Sajt za procjenu vrijednosti nekretnina Zilou procenio je kuću na 1,63 miliona dolara, ali vlasnici navodno misle da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju.

Kuća ima 5.600 metara kvadratnih, četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Seriju Sopranosi voljeli su i kritičari i publika, a imala je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donijela je slavu američkom kanalu HBO, koji je kasnije producirao serije poput Bez oduševljenja, molim! (Curb Your Enthusiasm), Igra prijestolja (Game of Thrones) i Žica (The Wire).

Sada fanovi porodice Soprano i glava porodice iz Nju Džersija- kojeg je igrao pokojni Džejms Gandolfini – imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale mnoge scene.

Njujork Tajms je objavio da je glumačka ekipa u kući snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode.

Ostala snimanja su se odvijala u replici studija, ali se produkcijski tim vraćao kako bi snimao scene nekoliko puta tokom serijala.

Kuća je postala nezvanična turistička atrakcija, a njihova Fejsbuk stranica dobija hiljade lajkova i ima više od hiljadu posjetilaca.

Zainteresovani kupci do 21. juna treba da dostave svoje ponude vlasnicima.TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!