FOTO: Održan humanitarni koncert u naselju Izačić: Za Elvisu prikupljeno 4.830 KM

Pomoć za liječenje

FOTO: Održan humanitarni koncert u naselju Izačić: Za Elvisu prikupljeno 4.830 KM

Objavljeno na dan 26.04.2019 - 07:26 | Izvor: USKinfo.ba |


U bihaćkom naselju Izačić, sinoć je održan humanitarni koncert kako bi se prikupila sredstva za liječenje Elvise Islamović.

Podsjećamo, supruzi i majci troje djece, od kojih dvije kćerke idu u osnovnu školu,  a sin u srednju školu, 2012. godine dijagnosticiran je tumor na vratu, a početkom ove godine ponovo je dijagosticiran tumor mozga zvani TM (Meta)Cerebri. 

Akcija za prikupljanje sredstava za liječenje pokrenuta je protekle sedmice, a Elvisin suprug Rasim nas prije tri dana obavijestio kako je kupljena prva bočica lijeka, te kako je Elvisa primila terapiju.

VEZANA VIJESTFOTO: Elvisa Islamović kupila prvu bočicu lijeka i primila terapiju, suprug Rasim želi da javnost zna gdje ide novac

I nakon sinoćnjeg koncerta Rasim Islamović je na društvenim mrežama objavio koliko novca je prikupljeno, te se zahvalio dobrim ljudima na učešću.

 

Dragi prijatelji želim svima da vam se zahvalim i da vas obavijestim da sinoć na Humanitarnom koncertu koji je održan u sportskoj dvorani Izačić prikupljeno je 4.830 km.živi i zdravi bili da vas dragi allah nagradi za dobra djela.Idemo dalje 💗za--Elvisu - Fahro i Prijatelji od 💗 vam HVALA, stoji u objavi na društvenoj mreži Facebook.

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!