FOTO - Ovako bi mogao izgledati kamion kompanije Alfa Romeo

PROIZVOD MAŠTE

FOTO - Ovako bi mogao izgledati kamion kompanije Alfa Romeo

Objavljeno na dan 04.02.2019 - 16:57 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Automobili italijanske kompanije Alfa Romeo se smatraju jednim od najljepših u automobilskoj industriji, a jedan umjetnik je pokazao da bi čak i kamion s Alfinim znakom bio prelijep.

Poznavatelji automobila poput voditelja popularne automobilističke emisije The Grand Tour Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Maya nerijetko hvale izgled i vozne karakteristike Alfa Romeo modela, a njihovo mišljenje dijeli i južnokorejski dizajner Taekang Lee koji je maštao o Alfinom kamionu i napravio render.

Lee je uspio primjeniti Alfin dizajnerski jezik u kreiranju rendera kamiona, a naprijed se vidi unikatni oblik Scudetto rešetke hladnjaka koji ističe samu kabinu. Suptilne linije koje kreću s prednjeg dijela šire se do polovine kabine te podsjećaju na prepoznatljivi dizajn automobila italijanske kompanije. Oštra i atraktivna dnevna svjetla također doprinose odličnom izgledu prednjeg dijela.

Naravno, kamion je crvene boje, a ta kombinacija bi mogla biti interesantna pojedinim kompanijama koje svoj imidž vežu upravo za ovu boju.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!