FOTO: Reprezentativce BiH portal USKinfo.ba ''uhvatio'' u treninzima pored rijeke Une

Evropsko prvenstvo u Taekwondou 2019.

FOTO: Reprezentativce BiH portal USKinfo.ba ''uhvatio'' u treninzima pored rijeke Une

Objavljeno na dan 06.08.2019 - 11:52 | Izvor: USKinfo.ba |


Zadnja faza početka priprema za Evropsko prvenstvo u Taekwondou koje se održava u Sarajevu od 10.10.2019 do 13.10.2019. godine je uveliko počela. Sportski kolektiv mladih Krajišnika ovaj put je oko naše kamere uhvatilo na treninzima pored rijeke Une na plažama "Topole" nadomak Bihaća.

Kako je rečeno za portal USKinfo.ba, na treninzima pored rijeke Une okupili su se svi krajiški članovi Reprezentacije BiH kao i potencijalni članovi koji će nastupiti na predstojećem Prvenstvu u Sarajevu.

Vrijedi napomenuti da su najviše evropskih i svjetskih medalja u ovom sportu donijeli upravo reprezentativci iz Krajine.

U posljednjih 10 godina Krajišnici su donijeli čak 15 medalja pa ni ne čudi činjenica da se predstojeće Evropsko prvenstvo u Taekwondou po prvi put u historiji organizira upravo u BiH.

POVEZANA VIJEST: VIDEO: SVJETSKO SREBRO I BRONCA STIGLI U BUŽIM: USKINFO NA DOČEKU NAILE I AMELA

Budno oko kamere portala USKinfo.ba će i dalje bodriti i pratiti ove mlade i prespektivne sportaše u njihovim daljnjim pohodima na medalje, kako na predstojećem Evropskom prvenstvu u Taekwondou u Sarajevu, tako i u budućem periodu.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!