FOTO - Ruskinja Natalia Kuznetsova diže tegove od 14. godine

Mišići i šminka

FOTO - Ruskinja Natalia Kuznetsova diže tegove od 14. godine

Objavljeno na dan 07.11.2017 - 09:57 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Ruskinja Natalia Kuznetsova od 14. godine se bavi bodybuildingom. Sada 26-godišnja žena ima mišiće na kojima joj zavide mnogi muškarci.

Oborila je nekoliko svjetskih rekorda u benču i deadliftu, a prije 18 mjeseci je najavila povlačenje. Ipak, nije izdržala, pa se ovih dana priprema za veliki povratak. Trenutno radi kao trenerica i pomaže drugima da dostignu svoj potencijal.

"Ljudi me prepoznaju. Atletsko tijelo se vidi i ispod odjeće. Mnogi traže da se fotografišem s njima i znaju moje ime", kazala je.

Tegove je počela dizati kako bi dobila na težini, jer je s 14 godina imala manje od 40 kilograma. Ali, postala je, kako kaže, ovisnica. Sada ima 90 kilograma i raduje se povratku u teretanu.

Svaki dan trenira nekoliko sati i na striktnoj je dijeti. Redovno bilježi svoj napredak na društvenim mrežama. Priznaje kako često ima i uvredljivih komentara, ali je naučila da ih ignoriše.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!