FOTO - Tvrdi da ima najbolju stražnjicu na svijetu: Kraj njenih oblina sve pada u drugi plan

IG

FOTO - Tvrdi da ima najbolju stražnjicu na svijetu: Kraj njenih oblina sve pada u drugi plan

Objavljeno na dan 22.12.2018 - 14:41 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Anastasiya Kvitko ruska je starleta i manekenka čije obline ostavljaju muškarce bez daha.

Anastasiyu na Instagramu prati više od deveti miliona fanova koji svakodnevno uživaju u fotkama njenog tijela, koje preferira pokazivati bez suvišne odjeće…

Porijeklom je iz Kalinjingrada, a trenutno radi u Miamiju, na Floridi, gdje uživa u popularnosti koju je stekla zahvaljujući ruskim medijima.

“Radim kao model. Kada sam imala 17 godina primetio me je poznati modni fotograf Anvar Norov i poslije toga sam zavoljela ovaj posao i nastavila da se njime bavim. Plus, fotografi su mi sami slali ponude za snimanje zbog mojih izuzetnih proporcija,a smatram da imam i najbolju stražnjicu na svijetu”, istakla je ona u jednom od svojih intervjua za strane medije.

Na osnovu njenih objava na ovoj društvenoj mreži, proteklih dana ova Ruskinja boravi u Aspenu, najpozantijem "zimskom gradu" u SAD-u, te je postavila video na kojem s ponosom pokazuje svoju nevjerovatno bujnu stražnjicu.

Ovih dana, na društvenim mrežama vodi se polemika da li je njena stražnjica dar prirode ili je plastična hirurgija upetljala svoje prste.

Prosudite sami:


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!