FOTO - Uhapšena ''dvojnica'' Angeline Jolie, evo za šta je optužena

IRANKA

FOTO - Uhapšena ''dvojnica'' Angeline Jolie, evo za šta je optužena

Objavljeno na dan 07.10.2019 - 13:25 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Iranska policija uhapsila je “dvojnicu” Angeline Jolie zbog bogohuljenja i poticanja na nasilje, nakon što su se korisnici Instagrama požalili na njene fotografije, piše Daily mail.

Zvijezda društvenih mreža iz Teherana, Sahar Tabar, postala je popularna nakon što je počela objavljivati svoje fotke, a mnogima više liči na zombija, nego na slavnu glumicu, bar sudeći po komentarima.

Navodno se 22-godišnjakinja podvrgnula 50 operacija kako bi izgledala kao bivša supruga Brad Pitta, ali kasnije je priznala da je ipak koristila i digitalno prerađivanje fotografija.

Kako piše iranska agencija Tasnim, uhapšena je zbog bogohuljenja, poticanja na nasilje, zarađivanje na nedozvoljen način, te ohrabrivanje korupcije kod omladine.
U julu je na svom profilu koji ima 26.800 pratilaca podijelila fotografiju kako je izgledala prije zahvata, te poslije.

“To je umjetnost, način na koji se izražavam, moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice. Ne želim ni da izgledam kao Angelina Jolie, ali shvatam da ličim”, kazala je Tabar.

Plastična hirurgija iznimno je popularna u Iranu, a svake godine se obavi desetine hiljada takvih zahvata.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!