FOTO: USKinfo.ba na licu mjesta: Uviđaj traje, blokiran saobraćaj u oba smjera, policija ne dozvoljava pristup novinarima

Saobraćajna nesreća

FOTO: USKinfo.ba na licu mjesta: Uviđaj traje, blokiran saobraćaj u oba smjera, policija ne dozvoljava pristup novinarima

Objavljeno na dan 17.07.2019 - 17:45 | Izvor: USKinfo.ba |


U Ličkom Petrovom Selu u Hrvatskoj, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Anis Smajić, poznatiji kao Anik Dub iz Bihaća.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila, odnosno putnički automobil bosanskohercegovačkih registarskih oznaka i teretni kamion-šleper zagrebačkih oznaka. 

O težini nesreće govori i činjenica da je uviđaj trajao više od pet sati, te da je u vrijeme boravka naše ekipe, saobraćaj bio blokiran u oba smjera.

Također, policija ne dozvoljava pristup novinarima i reporterima, a fotografije koje je donijela naša ekipa, su uslikane sa daljine od stotinjak i više metara. 

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!