FOTO - Velika Kladuša: U toku velika potraga za nestalim Vanesom Žalićem

USK

FOTO - Velika Kladuša: U toku velika potraga za nestalim Vanesom Žalićem

Objavljeno na dan 28.08.2020 - 14:52 | Izvor: USKinfo.ba | radiovkladusa.ba


Udruženje Lovačka Organizacija (ULO) Velika Kladuša u suradnji sa IV Policijskom upravom i Policijskom stanicom Velika Kladuša danas je organiziralo potragu za nestalim mještaninom Polja Vanesom Žalićem koji je nestao prije tačno sedam dana.

Svi navedeni ujedinjeni sa građanima su nakon jutrošnjeg okupljanja kod Lovačkog doma u Polju i formiranja tri tima, uputili se u potragu za nestalim mladićem. Pretraživat će detaljno veći dio prostora Polja i naselja Nepeke i Šiljkovača. Vođe svih timova su lovočuvari koji jako dobro poznaju teren a u svakom timu se nalaze i pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša.

Podsjećamo, dvadesetogodišnji Vanes Žalić, posljednji put je viđen u petak, 21. augusta oko 14 sati na svom motoru. Od tada mu se gubi svaki trag a porodica i prijatelji neprestano upućuju apele i tragaju za bilo kakvom informacijom koja bi dovela do nestalog mladića. Putem društvene mreže Facebook upućeni su brojni apeli i napravljene grupe i stranice za pomoć u potrazi, a ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se porodici ili u Policijsku stanicu Velika Kladuša ili pozovite 122.

Foto:Radiovkladusa.ba
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!