FOTO+VIDEO - Amerikanci predstavili djevojku Jusufa Nurkića

Upoznali se u Tuzli

FOTO+VIDEO - Amerikanci predstavili djevojku Jusufa Nurkića

Objavljeno na dan 01.02.2019 - 09:41 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Trejlblejzersi su sinoć i bez Jusufa Nurkića uvjerljivo savladali Jutu sa 132:105, a američke medije ni Nurkićevo neigranje nije omelo da danas pišu o našem košarkašu.

Ovaj put tema nije vezana za košarku, nego za njegov privatni život.

Američki mediji su se pozabavili njegovom ljepšom polovinom. 

Bh. centar je djevojku Eminu Durić upoznao u Tuzli, koja našu zvijezdu usrećuje godinama. Jusuf se ne voli previše eksponirati u javnosti i ponekad objavi zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. 

Jusufova izabranica pratila je u martu 2017. meč protiv Denvera (122:113) kada je bh. centar postigao 33 poena, uz 16 skokova, tri blokade i dvije asistencije. Isti mjesec, Emina je našem košarkašu poklonila vrlo originalan poklon. 

Naime, Bosanska zvijer je od djevojke dobio majicu sa znakom srca, uz poruku "Ako vidiš šta ovdje piše, preblizu si - Ima djevojku!", ispisanu nešto manjim fontom.  

Nurkić joj je uzvratio kada je kada je objavio zajedničku fotografiju, a u opisu napisao: "Tamo gdje je ljubav, postoji život". Također, na jednom meču pojavio se u majici na kojoj je bio Eminin portret.

Pažnju je privuklo i to što je Emina tokom utakmice s Denverom mirno sjedila, čak i u trenucima kad su, praktično, svi drugi navijači bili na nogama.

– Nikad se pretjerano ne uzbuđujem. Uvijek nastojim biti staložena – izjavila je tada Durić novinarima u Portlandu.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!