FOTO+VIDEO - Barbarez se prisjetio čarobne noći s Parkena: Jedan od najemotivnijih golova u karijeri

SJEĆANJE NA 2003. GODINU

FOTO+VIDEO - Barbarez se prisjetio čarobne noći s Parkena: Jedan od najemotivnijih golova u karijeri

Objavljeno na dan 20.09.2019 - 12:05 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH Sergej Barbarez prisjetio se legendarne utakmice Zmajeva protiv Danske koja je odigrana 3. aprila 2003. godine u kojoj je naš tim upisao veliku pobjedu rezultatom 2:0.

Bila je to utakmica koja je odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2004. godine, a naš tim je na Parkenu oduševio evropsku javnost i upisao pobjedu rezultatom 2:0. Strijelci su bili Sergej Barbarez i Elvir Baljić.

Iako nije imao gotovo nikakav povod za ovakvu objavu, Barbarez se prisjetio legendarne utakmice i jedne od najvećih pobjeda naše reprezentacije u historiji te je u opis stavio da je upravo taj gol na Parkenu jedan od najemotivnijih u njegovoj karijeri.

"Jedan od najemotivnijih golova u mojoj karijeri", napisao je Barbarez uz hastagove "kao da je jučer bilo" i "nikada ne zaboravi odakle dolaziš".

Što se tiče pomenutih kvalifikacija, našem timu je u posljednjem kolu trebala pobjeda protiv Danske na Koševu, a pred 35.000 navijača rezultat je glasio 1:1 i Zmajevi su ostali bez plasmana na smotru najboljih Starog kontinenta.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!