FOTO+VIDEO - Bivša gejmerica ide u zatvor zbog prevare?

Brazil

FOTO+VIDEO - Bivša gejmerica ide u zatvor zbog prevare?

Objavljeno na dan 05.03.2020 - 12:45 | Izvor: USKinfo.ba | 24sata.hr


Shayene Victorio, u gejmerskom svijetu poznatija pod nadimkom 'shAy', dobila je 116 godina zatvora u vrijeme dok je žarila i palila na mišu i tipkovnici, prenosi brazilski Universo Online, a o njoj piše i ugledni ESPN.

Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionala gejmerica, igrala je Counter Strike Global Offensive i sudjelovala je na jako puno turnira. 

Bila je jedna od najboljih igračica

Bila je jedna od najboljih igračica Counter Strikea u 11-godišnjoj karijeri. Nakon gejmerske karijere postala je - influencerica. No sad su je stigli grijesi iz prošlosti.

Kako prenose brazilski mediji, dok je bila gejmerica surađivala je s jednom online trgovinom koja je koristila njezino ime i lice kako bi prodavala svoje prizvode. Problem je nastao nakon što kupci nisu nikad dobili te proizvode koje su platili.

U Brazilu maksimalna kazna 30 godina

U Brazilu je maksimalna kazna zatvora 30 godina. No teško da će lijepa Shayene uopće u zatvor. Sve će se vjerojatno riješiti uvjetnom kaznom.

Njezin odvjetnik najavio je žalbu, a Shayene kaže kako nije ništa znala i sve je svalila na bivšeg muža koji je preuzeo taj posao na sebe.

'Nisam ja, moj partner je'

- Nisu me uhitili niti će me uhititi. Još manje sam bjegunka. Ovo je problem koji rješavamo. To je sve zbog mog bivšeg partnera koji je tada preuzeo 100 posto odgovornosti za taj posao - objavila je Shayene na Instagramu.

Shayene je završila gejmersku karijeru u svibnju prošle godine. Tada ju je počela istraživati posebna brazilska jedinica za borbu protiv organiziranog kriminala.

Našli su joj kompromitirajuće e-mail por.ke, a navodno je bila umiješana u otkrivanje bankovnih i poreznih tajni, piše ESPN. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

be yourself!

Objavu dijeli Shay Victorio (@shayvictorio)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🎮📸 @viclauria.fotografia

Objavu dijeli Shay Victorio (@shayvictorio)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌻🍃☀️

Objavu dijeli Shay Victorio (@shayvictorio)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!