FOTO+VIDEO - Čović: Bio sam navijač Veleža kada je dominirao, danas je Zrinjski u mom srcu

BiH

FOTO+VIDEO - Čović: Bio sam navijač Veleža kada je dominirao, danas je Zrinjski u mom srcu

Objavljeno na dan 03.04.2020 - 10:55 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


Javnost je Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a i predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, mogla vidjeti u nešto drugačijem izdanju. 

Naime, ovaj bh. političar nalazi se u izolaciji nakon puta u Austriju i Hrvatsku, a posao obavlja iz svog doma. Fotografije njega u dresu Zrinskog, ali i sa svojim psom izazvale su mnogo reakcija.

Javnosti je poznato i to da je Dragan Čović nekada ranije bio navijač Veleža. Upitan da li ga možemo uskoro očekivati u dresu "Rođenih" - rekao je: 

"Dugo sam ja u sportu. I kada je Velež bio klub u Mostaru koji je dominirao ja sam bio navijač Veleža u mladim danima, zašto ne. Zrinjski je danas u mom srcu i ne treba nikoga to smetati, nego ohrabriti da sa obukao taj dres. Mogao sam obući neki drugi, a ja kada sam u prigodi obilazim sportska borilišta i događanja", rekao je Čović.

Čović je vlasnik i njemačkog ovčara, s kojim se mnogo druži posljednjih dana.

"Svako jutro imam obavezu da ga istrčim, provozam pored sebe. Svako veče se na isti način poigram se s njim. Nije ni on zakinut, rekao bih. Imam sreću da sam u izolaciji 15 dana, neke navike koje sam pomalo odmakao od sebe - vratio sam u normalnu obiteljsku kolotečinu."


Ovo vrijeme svi možemo iskoristiti na sličan način - rekao je za N1, poručivši da iako je u izolaciji, prilagodio se ambijentu i da koristi tehnologiju za poslovne obaveze.

Čovićev odgovor na pitanje iz ovog priloga pogledajte na 23:00 minuti videa. Kompletan razgovor iz Dana uživo pogledajte u videu. 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!