FOTO+VIDEO - Gdje su ti mišići od tolikog treniranja: Mandžukić provocirao Pjanića, ovaj mu odgovorio

Bh. reprezentativac objavio fotografije na Instagramu

FOTO+VIDEO - Gdje su ti mišići od tolikog treniranja: Mandžukić provocirao Pjanića, ovaj mu odgovorio

Objavljeno na dan 09.07.2019 - 12:48 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i fudbaler Juventusa, već uveliko trenira kako bi u što boljoj formi dočekao okupljanje Stare dame. Naš reprezentativac već neko vrijeme uživa na zasluženom odmoru, ali svakodnevno izdvoji nekoliko sati za trening u teretani, jer želi u što boljoj fizičkoj formi dočekati početak priprema Juventusa za novu sezonu. 

Miralem je jučer na Instagramu objavio nekoliko fotografija i pokazao da vrijedno trenira iako pripreme još zvanično nisu počele. 

Pjanić je objavio sliku s tegovima te nekoliko videa s trčanja i izazvao je dosta komentara. No, u centru pažnje našao se komentar njegovog saigrača Marija Mandžukića.

Popularni Mandžo napisao je: "Gdje su ti mišići od tolikog treniranja", dok je Pjanić samo kratko putem emotikona pokazao da je on "mozak" ekipe te za to nisu potrebni mišići, odnosno da bude "isklesan" kao Kristijano Ronaldo (Cristiano).

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!