FOTO+VIDEO - Kris Jenner otkrila koliko slavne sestre zarade po objavi na društvenim mrežama

!

FOTO+VIDEO - Kris Jenner otkrila koliko slavne sestre zarade po objavi na društvenim mrežama

Objavljeno na dan 16.04.2019 - 08:30 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Kris Jenner slavna "momagerica" i majka sestara Kardashian-Jenner napokon je odlučila progovoriti o carstvu koje je izgradila preko svojih kćerki...

U intervjuu za CBS Sunday Morning otkrlla je podatak koji sve fanove zanima - koliko članice Kardashian Jenner klana dobivaju novca za objavu na Instagramu?

"Moje kćerke stalno dobivaju ponude za reklamu nekoj kompaniji, brendu ili društvenoj mreži. Svaka od njih ima drugačiju naknadu koju traži za objavi na Instagramu, za Instagram Story, za Facebook. Imaju cijelu tablicu naknada za reklame", rekla je.

Budući da Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall broje milione pratitelja, iznosi koje traže su vrtoglavi. 

"Definitivno su to šesteroznamenkaste cifre", otkrila je Kris i napomenula kako cijena ovisi o kakvom se proizvodu radi, ali i koja će sestra objaviti sadržaj.

Najskuplje su one objave koje služe za reklamiranje "farmaceutskih proizvoda i proizvoda koji se piju, unose ili stavljaju na tijelo", otkrila je Kris. 


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!