FOTO+VIDEO -  Londonska policija objavila snimak napada na Kolašinca i Özila iz drugog ugla

DUŽI VIDEO

FOTO+VIDEO - Londonska policija objavila snimak napada na Kolašinca i Özila iz drugog ugla

Objavljeno na dan 07.11.2019 - 07:20 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Londonska policija danas je na svom zvaničnom portalu objavila kako su dvojica optuženih muškaraca za pokušaj pljačke i napada na Mesuta Özila i Seada Kolašinca priznali krivicu.

"Snimke CCTV-a pokazuju kako se nisu ustručavali izvući oružje kad su postavljali zahtjeve, ali nisu se ni potrudili da izvrše plan do kraja. Jedna žrtva je stala.u gard i odbila osumnjičene", navodi se u današnjem službenom saopštenju policije aludirajući na našeg reprezentativca.

Uz saopštenje, policija je objavila i nešto duži snimak napada kojeg smo i ranije imali priliku vidjeti, s tim da se sada vidi atak razbojnika iz drugog ugla.

Podsjetimo, policija je krajem jula uhapsila dvojicu osumnjičenih za napad, a nakon što je 30-godišnji Ashley Smith priznao krivicu početkom oktobra, danas je isto pred sudom učinio i Jordan Northover.

Policija je objavila i fotografije dvojice kriminalaca koji će svoje kazne saznati na ročištu zakazanom za petak.

Dvojica napadača su se na skuteru zaustavili u blizini automobila njemačkog veznjaka te su mu uz prijetnju oštrim predmetima pokušali oteti sat. Međutim, Özila je zaštitio Kolašinac koji se upustio u fizički obračun s njima, a potom su obojica u automobilu zajedno sa suprugom Arsenalovog veznjaka napustili mjesto događaja.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!