FOTO+VIDEO - Zavodila pjevače i fudbalere: Za fatalnu brinetu kažu da je najljepša žena na svijetu

Atraktivna Olivija Kulpo

FOTO+VIDEO - Zavodila pjevače i fudbalere: Za fatalnu brinetu kažu da je najljepša žena na svijetu

Objavljeno na dan 01.04.2019 - 13:28 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Atraktivna Olivija Kulpo (Olivia Culpo) je 2012., kao 20-godišnja studentica iz Bostona, izabrana za Miss univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu "Planet Holivud" u Las Vegasu.

Postala je sinonim za ljepotu, a za njom su uzdisali muškarci širom planete. Prelijepa Olivija je posljednjih godina postala pravi modni uzor ženama širom svijeta. Na Instagramu je prati gotovo četiri miliona ljudi, a ona ih nerijetko obraduje brojnim detaljima iz privatnog života.
 
Ova manekenka je bila u vezi sa slavnim pjevačem Nikom Džonasom (Nicholas Jonas), koji se nedavno oženio glumicom Prijankom Čoprom (Priyanka Chopra), a nakon toga Olivija je zavela igrača američkog fudbala Denija Amendoloa (Danny).

Njihovu vezu pratili su brojni navodi o raskidu koje je Olivija jednom prilikom i potvrdila, ali, kako djeluje, ljubav je nastavila cvjetati. Više fotografija ove američke ljepotice pogledajte u galeriji.


TAGOVI



KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!