FOTO - ''Zaradila sam zbog njih puno para, ali sada bi ih se rado riješila''

RHIAN SUGDEN

FOTO - ''Zaradila sam zbog njih puno para, ali sada bi ih se rado riješila''

Objavljeno na dan 29.07.2020 - 09:47 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Rhian Sugden jedna je od najpoznatijih djevojaka s duplerice te prva gošća The Sunovog serijala Going Bust u kojem žene pričaju o svom odnosu sa svojim grudima.

Na Instagramu je danas prate 433.000 ljudi, a Rhian priznaje da je zbog svojih grudi zaradila pola miliona funti (oko milion maraka), jer su je svi angažirali za snimanje svojih kampanja, kalendara i pojavljivanja na televiziji.

Sad je otkrila da su se njene grudi u međuvremenu dodatno povećale, s veličine 70F povećale su se na veličinu 70 H te ih sad želi smanjiti.

“Oduvijek sam nosila D/E korpicu, no nakon što sam se udala malo sam se udebljala i sve mi je otišlo u grudi. Sad su malo izvan kontrole, a gravitacija je odradila svoje. Dala bih sve za C korpicu. Da me neko sutra pita hoćemo li ih odrezati, odgovorila bih da može”, priznala je.

Danas ima 33 godine, a njena karijera započela je još u tinejdžerskim danima u rodnom Manchesteru. S 19 godina pozirala je u toplesu za The Sun.

“Otada je moja karijera samo rasla, a snimala sam stalno 12 godina. Prije osam godina dobila sam ugovor na 100.000 funti za učešće u Big Brotheru. Nisam sigurna koliko sam dosad zaradila, no prema plaćenom porezu rekla bih 500.000 funti”, rekla je.

Prestala je s toples snimanjima kad je napunila 30 godina, odnosno prije tri godine.TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!