FOTO - Zbog fotki sa plaže pjevačicu svi ismijali

Lady Gaga

FOTO - Zbog fotki sa plaže pjevačicu svi ismijali

Objavljeno na dan 01.12.2017 - 18:19 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Pjevačica Lady Gaga je ponovo uspjela da izazove burne reakcije javnosti. Ovog puta riječ je o neobičnom modnom stilu koji je u najmanju ruku – upečatljiv!

Američka zvijezda Lady Gaga ostaje vjerna svom ekscentričnom modnom stilu koji je ovaj put pokazala na plaži u Majamiju.

Ona je iskoristila sunčan dan za leškarenje na plaži kada je zabilježila nekoliko fotografija koje je odmah potom objavila na svom Instagram profilu.


Gaga je pozirala u srebrnom tanga bikiniju preko koga je obukla prozirni ogrtač, a poseban utisak na sve su ostavile njene visoke štikle.

Za razliku od mnogih žena koje isključivo na plažu idu u japankama, pjevačica više preferira eleganciju i ne želi da odstupi od svog stila.

Call me Princess Peach 🍑 #ladygaga #JoanneWorldTourMiami

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


Komentari njenih fanova su podijeljeni. Oni najvjerniji smatraju da je to još jedno sjajno izdanje, dok većina smatra da Gaga pretjeruje, te da ovdje nema ničeg privlačnog i lijepog.

#joanneworldtour #ladygaga

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!