Fotografija Michaela Schumachera iz kreveta ponuđena za milion funti, kontaktirana i policija

SRAMAN POTEZ

Fotografija Michaela Schumachera iz kreveta ponuđena za milion funti, kontaktirana i policija

Objavljeno na dan 24.01.2020 - 07:08 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Supruga Michaela Schumachera, Corinna, obratila se policiji da poduzme nešto protiv osobe koja je fotografisala njenog supruga u krevetu, nakon čega je na crnom tržištu ta fotografija ponuđena za prodaju po cijeni milion funti.

Javnost već šest godina nema gotovo nikakve direktne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg prvaka Formule 1, a njegova supruga Corinna već godinama insistira na privatnosti smatrajući kako zdravlje Schumachera nije javni, već privatni interes.

Britanski Mirror ekskluzivno je objavio informaciju da je Schumacher prošle godine u Ženevi fotografisan kako leži u krevetu, a da je nedugo nakon toga nepoznata osoba prokrijumčarila fotografiju iz njihovog doma u Švicarskoj i stavila je na crno tržište po cijeni od milion funti.

Kada se javila u policiju, Schumachera supruga kazala je da fotografije ulaze u privatnu sferu njihovog života, a ona je, prema pisanju ovog medija, tražila da policija učini nešto protiv osobe koja stoji iza ovoga.

Podsjećamo, Schumacher je 29. decembra 2013. godine doživio tešku povredu glave u padu na francuskom skijalištu blizu Meribela, a istog dana prebačen je u bolnicu i od tada nema puno informacija o njegovom zdravstvenom stanju.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!