FourFourTwo uvrstio Kolašinca među najbolja pojačanja Premiershipa

Engleska

FourFourTwo uvrstio Kolašinca među najbolja pojačanja Premiershipa

Objavljeno na dan 04.11.2017 - 10:37 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


FourFourTwo jedan je od najpoznatijih fudbalskih magazina. Ovaj britanski fudbalski časopis izlazi jednom mjesečno od 1994. godine i izuzetno dobro kotira u fudbalskom svijetu.

Upravo je FourFourTwo uvrstio Seada Kolašinca među najbolja pojačanja ove sezone u engleskom Premiershipu. Kolašinac je zauzeo četvrto mjesto na listi od deset fudbalera. Iza sebe je ostavio Romelua Lukakua, dok su ispred njega Brightonov Pascal Gross, Liverpoolov Mohamed Salah i Cityjev Ederson.

"Seadu Kolašincu nije trebalo previše vremena da se svidi fanovima Arsenala, pokazavši da je upravo on tip agresivnog ofanzivnog orijentisanog bočnog igrača koji je Arsenalu nedostajao. Arsenalova pobjeda na otvorenju sezone protiv Leicestera bila je inspirisana njegovim prodorima, njegovom igrom u posjedu lopte i razbijanjem prve linije defanzive Leicestera, čime je uspio razbuditi svoje saigrače iz njihovog uobičajenog letargičnog sna.

Kolašinac se hvata u koštac sa svakim protivnikom na adekvatan način, a njegova partija protiv Swanseaja gdje je inspirisao preokret svog tima golom i asistencijom nakon što je Arsenal gubio sa 1:0 pokazatelj je da je Arsenal konačno dobio neustrašivog lidera koji je sposoban da podigne publiku na noge i promijeni tok utakmice", mišljenje je FFT-a.

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!