Frizerka Jelene Marjanović ispričala do sada nepoznate detalje: ''Zoko, on bi me ubio''

SKORO TRI GODINE MISTERIJE

Frizerka Jelene Marjanović ispričala do sada nepoznate detalje: ''Zoko, on bi me ubio''

Objavljeno na dan 03.12.2018 - 18:27 | Izvor: USKinfo.ba | oslobodjenje.ba


- Ponekad bi ostavio njih dve i otišao, ali bi je onda zvao po 10 puta govoreći joj da požuri, pitao je kada će da završi, navela je između ostalog Gremović

U jednom od trenutaka kada je Jelena rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dijete i ode, ja sam je pitala zbog čega se ne razvede. Ona mi je odgovorila "Zoko, on bi me ubio."

Ovo je na saslušanju pred Višim tužilaštvom ispričala Zorica Gemović, frizerka i prijateljica pokojne Jelene Marjanović. Njen iskaz je gotovo do detalja opisan u optužnici protiv Zorana Marjanovića, koja je, međutim, po drugi put, vraćena na dopunu istrage. Prema stavu tužilaštva, iskaz Gemovićeve ukazuje na mogući motiv zločina, ali i opravdanu sumnju da je za zločin odgovoran upravo Marjanović, prenosi Kurir.

Bile bliske

- Bila sam Jelenin frizer, poznajemo se 10-12 godina unazad, nismo ispijale kafe, ali mi je Jelena bila nešto više od mušterije, mogle smo da kad ćutimo, ćutimo, a kad pričamo, da pričamo - ispričala je Gemovićeva i potvrdila da je pjevačica redovno dolazila u posljednje tri-četiri godine.

- Ponekad bi ostavio njih dve i otišao, ali bi je onda zvao po 10 puta govoreći joj da požuri, pitao je kada će da završi. Često se događalo i da dođe u salon i čeka da završimo. Jana je uvek bila s Jelenom, znam da je pokojna Zorica čuvala Janu do godinu dana pred smrt, kada više nije mogla jer se razbolela, ali takođe znam i da dete nije htelo da ostane kod Zoranovih roditelja i mislim da su je na kraju upisali u privatni vrtić. Koliko ja znam, Jana nije htela da ostaje ni sa Zoranom, već je uvek bila s Jelenom - kazala je frizerka pred tužiocem.

Ona je takođe navela i da je više puta bila svjedok njihovim svađama.

Odnosi s ukućanima

- Jelena se dva-tri puta rasplakala i to se dešavalo kada bih došla kod nje kući da joj pravim frizuru. Govorila je da joj je dosta svega, da ne može više da izdrži, a kada sam je upitala o čemu je reč, rekla je: "Ništa ti ne znaš." Inače, znam da je Zoran uvek omalovažavao Jelenu, da joj je govorio "vidi na šta ličiš", da je debela, ružna, da ne zna da se obuče i da je tetka - pričala je frizerka. Kako je navela, Marjanovićeva je na friziranje uvijek dolazila sa Janom i Zoranom.

Ubijena pJevačica je, prema tvrdnjama frizerke, bila u lošim odnosima i sa ostatkom porodice Marjanović.

- Stalno se svađala sa svojim svekrom, nije bila u najboljim odnosima sa Zoranovim bratom, s tim što je za svekrvu govorila da je žena OK i da od njih trojice - Zorana, Vladimira i Miloša, ne sme da pisne. Napominjem da sa Milicom nije bila u nekim odnosima, nisu imale konflikt, ali nisu bile ni bliske. Videla sam u novinama da se prikazuje kako su bile bliske, ali to nije tačno - kazala je Gemovićeva.

Zoran odlučivao o svemu

Frizerka pokojne pJevačice navela je da se u braku Zoran pitao za sve.

- Pitao se za sve, od toga kakvi će je joj biti nastupi na estradi, šta će obući kada se pojavi u javnosti, s tim što napominjem da Jelena nigde nije izlazila i uvek je bila u trenerci. Zaključujem da je Zoran u potpunosti kontrolisao njen život i odlučivao o svemu. Jelena je trčala i trenirala na Zoranovo insistiranje, a on joj je pravo neke šejkove, s tim što mi je Jelena rekla da ne zna sadržaj tih šejkova, već da samo popije šta joj da. Birao joj je čak i frizuru - posvjedočila je Gemovićeva.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!