Grujić: Nikad ne bih bila s njim da sam znala da je gej

Popularna pjevačica

Grujić: Nikad ne bih bila s njim da sam znala da je gej

Objavljeno na dan 02.07.2019 - 07:55 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


 

Katarina Grujić još jednom je progovorila o svom i više nego turbulentnom ljubavnom životu, koji i danas privlači ogromnu pažnju javnosti. 

Međutim, umjesto o sadašnjem, pjevačica je bila direktna i o bivšem, koji je, kako su naveli mediji u Srbiji, pripadnik LGBT popilacije.

Grujić je potvrdila da nije bila u takvoj vezi, a kako joj nisu povjerovali, riješila je da ipak javno pojasni čitavu situaciju.

- Da sam znala nikad ne bih bila sa takvim čovjekom u vezi. Al', sad, da li je taj čovjek poslije postao gej ili nije, to ja stvarno ne znam. Ne bih sigurno bila sa njim. To nije fer. Tako da, mislim da sam možda uradila neko humano djelo - ispričala je Katarina te nastavila:

- Mislim da su drugi oko mene sumnjali na nekog mog bivšeg partnera, ali ja to stvarno nisam znala, niti sam to primijetila u našoj vezi-

Trenutno, iako je u sretnoj vezi, smatra da nije spremna za brak. A kada su je upitali da li je nedavno zaprošena, rekla je da nije, niti je ikada bila.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!