Grupa ''Camino Verde'' na festivalu Marko Polo na Korčuli - Glasati možete ovdje!

Podržimo domaće

Grupa ''Camino Verde'' na festivalu Marko Polo na Korčuli - Glasati možete ovdje!

Objavljeno na dan 09.07.2018 - 15:15 | Izvor: USKinfo.ba |


Međunarodni festival pisme i vina Marko Polo je hrvatski međunarodni glazbeni, kulturni, gospodarski i turistički festival.  Održava se ljeti, u zadnjim sedmicama mjeseca jula.

Ime festivala je prema poznatom svjetskom istraživaču, korčulanskog podrijetla, Marku Polu. Utemeljen je 1996.

Ove godine na festivalu će nastupiti i bosanskohercegovačka grupa ''Camino Verde''.

Grupa  “Camino Verde” je početkom devedesetih godina osnovana u Sarajevu. U atraktivnoj  karijeri bilježi bezbroj nastupa kod nas i u svijetu. Snimili su 7 studijskih i jedan live album.

Na njihovom novom album ”Šareno” koji izlazi pred kraj ljeta nalazi se 15 novih zabavnih pjesama, punih zanosa, energije, ljubavi i dinamike. Vesele i optimistične note grupe ”Camino Verde” lete eterom s albuma koji je sniman na relaciji: Rovinj, Zagreb i Bihać a mix pjesama je rađen u Sarajevu, Bihaću i Zagrebu.

Autor svih pjesama je Ado Iftić koji potpisuje produkciju s Marinom Meštrovićem. Album ”Šareno” je dobio ime zbog raznih glazbenih žanrova koji ga obilježavaju a grupa je ostvarila suradnju sa poznatim glazbenim umjetnicima poput: Alena Islamovića, Mirka Šenkovskog ”Geronima”, Migosa i Emira Hota.

Camino Verde možete podržati na način da kliknete na oznaku "sviđa mi se"  OVDJE

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!