Habib se u žestokom ritmu sprema za duel protiv Poiriera: Moramo biti spremni za rat

PRVAK SE VRAĆA

Habib se u žestokom ritmu sprema za duel protiv Poiriera: Moramo biti spremni za rat

Objavljeno na dan 22.06.2019 - 19:34 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


MMA borac Habib Nurmagomedov uveliko se sprema za duel protiv Dustina Poiriera koji će se održati u septembru, a on je rekao kako on i njegova braća moraju biti "spremni za rat".

Habib je posljednju borbu odradio još u oktobru prošle godine, kada je u Las Vegasu pobijedio Conora McGregora, a nedavno je objavljeno kako se na 242. UFC eventu vraća u ring u borbi protiv Poiriera.

Nakon što je meč i zvanično dogovoren, Habib je počeo sa žestokim treninzima i poručio je da u Abu Dhabiju on i njegova braća moraju biti spremni za "rat". 

"Idem u Abu Dhabi s mojom braćom. Moramo biti spremni za rat", napisao je Habib u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Habib je više od osam mjeseci bio van ringa nakon što je dobio suspenziju zbog nekontrolisanog ponašanja nakon borbe protiv McGregora, a on je, podsjećamo, napustio ring i krenuo je u okršaj s članovima Conorovog tima.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!