He's back - kako je i obećao: Vraća se Terminator!

Ponovo na okupu

He's back - kako je i obećao: Vraća se Terminator!

Objavljeno na dan 24.05.2019 - 11:04 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


James Cameron, Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton ponovo su na okupu!

"I'll be back!" - Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Schwarzenegger u filmu "Terminator" iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Od 31. oktobra u kinima će se naći film "Terminator: Mračna sudbina", koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dijela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca - Arnolda Schwarzeneggera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sarah Connor.

Osim glumačke ekipe poznatoj priči o robotu, poslije skoro trideset godina vraća se i James Cameron, filmadžija od koga je sve počelo. 
Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi "Terminator" iz 1984. godine i još čuveniji drugi "Terminator 2 Sudnji dan" koje je i režirao, obilježili su kraj jedne ere.

Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema riječima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Cameron je vrlo zainteresovan i uključen: "Znate da je Terminator njegova ’beba’ i veoma je prisutan na snimanju", rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Schwarzenegger, prenosi B92.

Ovaj, posljednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Milleru, a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Re

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!