Helikopter sa ekipom sarajevskih ljekara krenuo po Emira Spahića u Trebinje

TEŠKE POVREDE

Helikopter sa ekipom sarajevskih ljekara krenuo po Emira Spahića u Trebinje

Objavljeno na dan 30.08.2019 - 13:48 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Helikopter Oružanih snaga BiH sletio je na pomoćni teren stadiona Asim Ferhatović - Hase odakle je krenula ekipa sarajevskih ljekara za Trebinje gdje će preuzeti bivšeg kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

Za naš portal je potvrđeno da je Spahić učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na području Gacka. On će, saznajemo, iz Trebinja biti prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Kako je za Klix.ba kazao Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje, nesreća se desila pored Spahićevog rodnog sela Ključ, u općini Gacko.

"Uviđaj je obavljen, došlo je do prevrtanja vozila. Kako smo mi obaviješteni Spahić je povrijeđen, ali povrede nisu opasne po život", kazao je Laketa.

Kako saznajemo nesreća se desila oko 11 sati.

Prema nezvaničnim informacijama Emir Spahić je bio suvozač u terencu koji se prevrnuo, a pored njega je u vozilu bila još jedna osoba. Prema prvim informacijama slomljena mu je noga, a ima i još nekoliko povreda.

Spahić se trenutno nalazi u trebinjskoj bolnici na intenzivnoj njezi.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!