Hrvatska policija se očitovala o pronalasku tijela Jasmine Dominić u zamrzivaču

NESTALA 2000.

Hrvatska policija se očitovala o pronalasku tijela Jasmine Dominić u zamrzivaču

Objavljeno na dan 18.02.2019 - 13:10 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Policija u Međimurju (Hrvatska) oglasila se o slučaju pronalaska tijela Jasmine Dominić u zamrzivaču u kući u selu Palovec. Jasminin nestanak policiji prijavljen je još u augustu 2000. godine.
Tvrde da su nakon dojave o nestanku Jasmine Dominić pretražili kuću i njenu okoline.

"Policija je pregledala kuću 2005. godine. Bili smo više fokusirani na prostor izvan kuće, čak i na okolna mjesta, tada nismo imali indicija da se nešto moglo dogoditi unutar kuće. Mi smo od početka svaku informaciju o nestanku ispitivali, imali smo i poligrafska testiranja. Suzili smo krug osumnjičenih na jednu osobu", rečeno je na konferenciji za novinare međimurske policije.

Na pitanje je li samo uhapšena sestra nestale Jasmine rekla da je u kontaktu s njom, glasnogovornik je na presici rekao da je više članova porodice govorilo da je u kontaktu s Jasminom, prenosi 24sata.hr.

"Prošlo je pet godina od nestanka do prijave, a cijelo vrijeme je bila priča da je u inozemstvu. Svojim izjavama odvlačili su nas na drugu stranu", kazali su u policiji.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!