Marketing USKinfo.ba
Ibišević: Nikad nisam osjećao potrebu da budem kapiten

Zmajevi

Ibišević: Nikad nisam osjećao potrebu da budem kapiten

Objavljeno na dan 12.01.2018 - 09:00 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Vedad Ibišević će kako stvari stoje sutrašnji derbi Stuttgarta i Herthe započeti s klupe za rezervne igrače. Mediji u Njemačkoj dosta se bave njegovom nešto slabijom formom i usponom Daviea Selkea, koji će predvoditi napad Stare dame. Ibišević klupu ne uzima previše k srcu.

– Selke je dosta napredovao kao napadač. Počeo je potvrđivati ono što se o njemu priča i piše, a to je da je najveći talenat u Njemačkoj. To je dobro i za njega i za naš tim. On tako mora nastaviti, a moje je da mu budem podrška. Klub je svima nama na prvom mjestu, a za mene je situacija posve jasna. Stariji sam igrač i potrebno je miriti se s nekim stvarima. Naravno, i dalje želim igrati i postizati golove, ali o svemu odlučuje samo trener, izjavio je Ibišević.

Kazao je i da se raduje povratku u Stuttgart, koji je za njega veliki klub sa odličnim navijačima. Prokomentarisao je i kapitensku traku oko svoje ruke.

– Nikad nisam imao potrebu da se ističem, pa ni da budem kapiten. Najstariji sam u ekipi, dosta pomažem mlađima, a cijelog svog života sam podređen kolektivima čiji sam dio, bez obzira što spadam među napadače. Uvijek sam poštovao starije i gledao da od njih nešto i naučim. Nastojao sam i da uvijek budem primjeran, dodao je bh. internacionalac.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!