Ibrić imao pancirku, pogođen sa najmanje sedam metaka

NAPADAČ NA POLICIJSKU POSTAJU

Ibrić imao pancirku, pogođen sa najmanje sedam metaka

Objavljeno na dan 27.04.2015 - 23:54 | Izvor: USKinfo.ba | USKinfo.ba / prvi.tv


Napadač Nerdin Ibrić, u napadu na policijsku postaju Republike Srpske u Zvorniku, imao je pancirku na sebi. Pogođen je sa najmanje sedam metaka, prije nego što je likvidiran, saznaje Kurir.

Nerdin Ibrić došao je automobilom pred policijsku stanicu u Zvorniku i parkirao je automobil ispred stanice. Policajac Dragan Đurić je izišao iz Policijske stanice i rekao mu da tu ne smije parkirati.

- Ibrić je, zatim, iz automobila izvadio pušku "pumparicu" i pucao u Đurića. Hitac je bio smrtonosan. Nakon toga Ibrić je ušao u policijsku stanicu i uz povike Alahu ekber počeo pucati. Policajci su odgovorili vatrom. Pogođen je sedam puta, ali nije pao. Imao je pancirku na sebi. Nakon toga je pogođen iznad pancirke, što je bilo smrtonosno.

Tijekom pucnjave u PP ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović, koji se nalaze izvan životne opasnosti - rekao je izvor Kurira iz policije Republike Srpske.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!