Imamo li finalistu: Faruk Pečenković direktno u 3. krug Zvezdi Granda, sjajne pohvale od najljepše voditeljice na Balkanu

ZVEZDE GRANDA

Imamo li finalistu: Faruk Pečenković direktno u 3. krug Zvezdi Granda, sjajne pohvale od najljepše voditeljice na Balkanu

Objavljeno na dan 08.02.2018 - 16:55 | Izvor: USKinfo.ba | ABC.ba


Mega popularno takmičenje pjevača, Zvezde Granda započele su sa drugim krugom, a snimanje emisije je završio Faruk Pečenković, kandidat iz Bihaća.

Kako je objavio portal 24h.ba, Faruk je sa svih sedam glasova direktno prošao u treći krug takmičenja. Nakon što je u prošlom krugu žiri doveo na rub suza sa emotivnim izvođenjem pjesme preminule Done Ares, Faruk je sa svih sedam glasova i apsolutnom dominacijom prošao u naredni krug takmičenja.

Posebne pohvale za Pečenkovića uputila je voditeljica ovog programa, Sanja Kužet, koja je nakon emisije iznijela mišljenje da je Faruk najbolje što Zvezde Granda imaju ove sezone.

,,Drago mi je da sam po mišljenju svih članova žirija u ovom krugu bio još bolji. Ne bojim se uspjeha, trudim se i radim sve da dosegnem svoj cilj”, izjavio je Pečenković.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!