Internacionalni karate kup “Bihać Open 2017” sve bliži – Spektakl zagarantovan

Subota, 20. maj, dvorana Luke

Internacionalni karate kup “Bihać Open 2017” sve bliži – Spektakl zagarantovan

Objavljeno na dan 14.04.2017 - 11:16 | Izvor: USKinfo.ba |


Ostalo je malo više od mjesec dana do najpopularnijeg i najposjećenijeg turnira u regiji. “Bihać Open” u protekle dvije godine okupio je preko 1000 takmičara iz 16 zemalja. Prošle godine Bihać su posjetili čak i predstavnici Egipta, a ni ove godine neće izostati kvalitetni takmičari i sportisti.

Ono što je najvažnije, jeste to da sve pripreme protiču u najboljem moguće redu. Iza turnira i Karate kluba Bihać stali su i Grad Bihać, ali i Vlada USK, BH telecom, Bihaćka pivovara, Meggle mljekara i mnogi drugi koji će svakako doprinijeti boljoj organizaciji turnira.

Medijski pokrovitelji također rade svoj posao u ovoj fazi organizacije, pa se tako očekuje velik odaziv građana i svakako veoma dobro ispunjena dvorana Luke. Svojim člancima i prilozima, promociju turnira su uveliko pomogli RTV USK, JP RTV Bihać, Unsko-sanske novine Krajina, web portali USKinfo.ba, bihac.net., biscani.ba, dok se Bihać Open promoviše i u sklopu kampanje “Uživaj naše” čiji je Karate klub Bihać sponzor.

S obzirom da Karate klub Bihać ove godine obilježava veliki jubilej od 45 godina postojanja, tokom cijele godine planirane su aktivnosti kojima bi se uveličala godišnjica.

Tako je do sada održana svečana sjednica Kluba, zajednički trening svih uzrasta i kategorija Karate kluba Bihać, ali i obilježen prvi dan proljeća, kada su članovi i rukovodstvo kluba zasadili 45 sadnica kao simbol 45-godišnjeg postojanja njihovog kolektiva.

Bihać Open na rasporedu je 20. maja ( subota ) sa početkom u 10,00 sati. Mjesto održavanja je Sportska dvorana Luke.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!