Ispred porodične kuće pronađeno beživotno tijelo

Sarajevo

Ispred porodične kuće pronađeno beživotno tijelo

Objavljeno na dan 07.05.2020 - 11:03 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


Sarajevska policija saopćila je da je jučer u 09:39 sati obaviještena je da je u ulici Mihaljevska u općini Novi Grad ispred porodične kuće pronađeno beživotno tijelo osobe inicijala H. Š. (1947.).

Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo konstatovali su smrt navedene osobe.

"Uviđaj na mjesta događaja su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke. Tijelo preminulog je vozilom KJKP 'Pokop' prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se po nalogu tužioca izvršiti obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. U neposrednoj blizini kuće, pronađeno je i izuzeto više raznih predmeta koji najvjerovatnije potiču iz krivičnog djela", navode iz MUP-a KS.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su sinoć u 22:30 sati, pronašli i uhapsili osobu inicijala E.H. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo "Razbojnička krađa".

Uhapšena osoba je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela i rasvjetljavanju svih okolnosti u vezi s istim.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!