Isprobajte tri odlične poze za nezaboravan seks u odjeći

DOBRA PREDIGRA

Isprobajte tri odlične poze za nezaboravan seks u odjeći

Objavljeno na dan 21.04.2020 - 10:34 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Odjeća i način na koji je skidamo može poboljšati seks. Polako skidanje odjeće ima svoju čar zbog koje seks može biti nezaboravan. Svaki novi otkriveni dio tijela može vam djelovati kao nagrada.

Ovakva vrsta zavođenja može vas još više uzbuditi. Odjeću možete koristiti kao dobru predigru, a u toku seksa se ne morate skinuti u potpunosti. Donosimo vam tri poze koje će vam priuštiti nezaboravan seks u odjeći.

Nešto drugačiji oralni seks

Ljubite je dok je na njoj još uvijek donje rublje. Započnite tako što ćete joj ljubiti bedra, preko stomaka, pa oko donjeg rublja. Stisnite elastiku zubima, progurajte ih kroz tkaninu i stavite usne na njene stidnice i izdahnite svoj topli dah na njima. Kada napokon sklonite rublje u stranu kako bi ste prislonili svoje usne, neće biti ništa više što žele u životu.

Kratka suknja

Nakon što vam vaša parterica kaže da ne nosi donje rublje ispod suknje, vjerovatno ćete htjeti nastaviti igru u spavaćoj sobi. Ili ako baš ne možete pričekati, raskopčajte farmerke i učinite to na podu. Nemojte ništa drugo skidati.

Stojeći i nabrzinu

Ovo je jedna od najuzbudljivijih i najbržih seksualnih poza. Sve možete učiniti u samo tri poteza. Priđite najbližem stolu, ormaru ili zidu. Spustite svoje i hlače partnerice. Neka se vaša partnerica nagne i zabava može da počne.TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!