Ivanić: Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima

SKUP U ZVORNIKU

Ivanić: Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima

Objavljeno na dan 22.09.2018 - 22:41 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Kandidat Saveza za pobjedu (SzP) za člana Predsjedništva BiH iz srpskog naroda Mladen Ivanić rekao je večeras u Zvorniku da će se zalagati da Republika Srpska bude otvorena prema svijetu i da njenim građanima budu otvorena vrata u svim svjetskim prijestonicima.

"Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima, niti sa EU... Želim da našim ljudima budu otvorena vrata u svim prijestonicama širom svijeta", rekao je Ivanić novinarima prije konvencije SzP-a u Zvorniku. 

On je rekao da ne želi da živi u zemlji iz koje ljudi odlaze, nego u kojoj ostaju i dodao da će se za te vrijednosti duboko i istinski zalagati. 

"Potpuno sam uvjeren da će te ključne vrijednosti koje su potrebne srpskom narodu, dobiti podršku na oktobarskim izborima. Zato sam uvjeren da ću na ovim izborima pobijediti, kao i kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica", rekao je Ivanić. 

Konvenciji SzP prisustvovali su i drugi visoki funkcioneri SDS-a i PDP-a.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!