Ivanković Lijanović: Bošnjaci, višak glasova usmjerite meni da pobijedim Čovića

BiH

Ivanković Lijanović: Bošnjaci, višak glasova usmjerite meni da pobijedim Čovića

Objavljeno na dan 14.09.2018 - 17:45 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


“Pozivam sve kandidate za članove Predsjedništva BiH iz reda Bošnjačkog naroda da ne rasipaju glasove stanovnika Federacije BiH ako zaista istinski žele nakon 7.10. da BiH krene u smjeru međusobne saradnje i ekonomskog razvoja. Neka se dogovore oko jednog kandidata koji će nastaviti utrku za kandidata za člana Predsjedništva BiH.

Ako se oko toga ne mogu dogovoriti neka naprave izvlačenje i neka se izvuče jedan koji će i postati član Predsjedništva BiH, a sve ostale prihvati za svoje savjetnike.

Tako ćemo iz Federacije BiH osigurati da imamo kvalitetno funkcioniranje člana Predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, a da ostale potrebne glasove iz Federacije BiH usmjerimo na moj izbor kako bi direktno zaustavili da 7.10. u Predsjedništvu BiH zasjednu zajedno Dragan Čović i Milorad Dodik.

Ne smijemo dozvoliti da od dva miliona stanovnika s pravom glasa u FBiH Čović sa stotinjak hiljada glasova u saradnji s Dodikom nastavi provoditi politike etničkog konflikta i siromaštva”, poručio je kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas u LIVE (VIDEO) obraćanju na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj ga prati 110.000 stanovnika.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!