Izetbegović potvrdila za N1: Dr. Šabanović će snositi posljedice

BiH

Izetbegović potvrdila za N1: Dr. Šabanović će snositi posljedice

Objavljeno na dan 05.05.2020 - 09:53 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


Doktor Jusuf Šabanović, šef Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, snosit će posljedice nakon što je sinoć na svojoj rođendanskoj zabavi u sarajevskom restoranu Golf Klub okupio veći broj osoba uprkos mjerama zabrane povodom pandemije korona virusa. Ovo je za N1 potvrdila generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.

Povod za feštu na kojoj je učestvovalo više osoba, pjevačica Slađana Mandić, te njene estradne kolege Halid Bešlić, Hari Varešanović, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je ujedno i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, bio je upravo rođendan dr. Šabanovića. 

Podsjetimo, sarajevska policija morala je sinoć intevenisati u restoranu Golf Klub nakon što je otkriveno da se tamo održava rođendanska zabava na kojoj učestvuje više osoba.

Kako nam je potvrđeno, 16 osoba koje su učestovale na fešti povodom rođendana bit će sankcionisano. Restoran je nakon višesatne privatne zabave zatvoren u 22:45 sati.

Nakon što je video na kojem se vide estradne ličnosti, političari, te osobe iz javnog i kulturnog života procurio u javnost "zahvaljujući" jednoj od prisutnih, na mjesto događaja odmah se uputila sarajevska policija.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!