Iznenadit će vas Ecclestoneova posljednja izjava o Scumacheru

F1

Iznenadit će vas Ecclestoneova posljednja izjava o Scumacheru

Objavljeno na dan 06.06.2019 - 12:49 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Vozač Formule 1 Michael Schumacher još se nalazi u komi nakon povrede zadobivene na skijanju, iako su katkad kružile lažne vijesti o njegovu oporavku. Zbog njegove karizme s velikim nestrpljenjem se očekuje dokumentarni film o njemu.

Film će se zvati “Schumacher”, osmislio ga je Benjamin Seikel iz B14 Filma, a premijeru će u Njemačkoj i Švicarskoj doživjeti krajem ove godine.

Film ne samo da prikazuje jednu neusporedivu karijeru nego i brojna stajališta jednog kompleksnog čovjeka. Michaela će pokazati kao nemilosrdnog i odvažnog vozača Formule 1 te ambicioznog sportistu i vrhunskog mehaničara s jedinstvenim tehničkim duhom, ali i nekoga ko je bio pouzdan timski igrač i voljen porodični čovjek. Tako kažu producenti.

A nedavno je na filmskom festivalu u francuskom Cannesu predstavljen taj film,  trailer, izvaci iz filma. U najavi je govorio Bernie Ecclestone.

“Schumi trenutno nije s nama, ali na sva će vam pitanja on sam odgovoriti… Kada se oporavi”, rekao je nekadašnji prvi čovjek Formule 1 aludirajući na to da je Nijemac i dalje u komi.

Mnogi se pitaju - ima li on neke informacije koje javnost još nema?

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!