Izvrsno raspoloženje u teniskoj reprezentaciji BiH

Pred ždrijeb meča 2. kola II Evro-Afričke zone

Izvrsno raspoloženje u teniskoj reprezentaciji BiH

Objavljeno na dan 12.07.2016 - 15:15 | Izvor: USKinfo.ba |


Izvrsno raspoloženje vlada među teniserime BiH i Turske pred Davis kup meč 2. kola II Evro-Afričke zone. Na današnjoj press konferenciji prisutnima su se obratili igrači i treneri obe reprezentacije i istakli da su, bez obzira na velike vrućine koje su trenutno u Bihaću, uslovi za pripreme i trening odlične i zahvalili se domaćinima i Teniskom savezu BiH na odličnoj organizaciji.

Vezana vijest: Teniske reprezentacije BiH i Turske stigle u Bihać

Najbolje rangirani igrač Turske reprezentacije, Marsel Ilhan (210.), je istakao da mu je jako lijepo u gradu na Uni i da se nada dobrom nastupu njegove ekipe. BiH igrače dobro poznaje i najavljuje tvrdu i neizvjesnu borbu. Tuna Altuna (269.) je posebno naglasio da mu je drago da je u BiH jer mu je nena porijeklom iz ove zemlje pa su mu novinari ponudili da promjeni tim i zaigra za BiH što je uz osmjeh ipak odbio.

U BiH taboru su također izuzetno raspoloženi i optimistični i ne kriju zadovoljstvo uslovima u Bihaću. 

- Turske reprezentativce dobro poznajemo i nakon ždrijeba u četvrtak moći ćemo dati konkretniji komentar o očekivanjima ali svakako ne sumnjamo u dobar nastup i prolazak dalje - rekao je selektor Amer Delić.

Ždrijeb za ovaj meč je na rasporedu u četvrtak dok se mečevi igraju od petka do nedelje (15.-17. juli). Ulaznice su u prodaji po cijeni od 10KM a vrijede za sva tri dana natjecanja. Broj mjesta je ograničen pa vam preporučujemo da, ukoliko već niste, potražite ulaznice i obezbjedite svoje mjesto na tribinama SRC Stens i bodrite naše reprezentativce.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!