JANA VITAMIN OSVJEŽAVA KREATIVNU REPUBLIKU U BIHAĆU

KREATIVNA REPUBLIKA

JANA VITAMIN OSVJEŽAVA KREATIVNU REPUBLIKU U BIHAĆU

Objavljeno na dan 13.09.2018 - 13:38 | Izvor: USKinfo.ba | http://www.media-marketing.com


Jana vitamin je ove godine partner Festivala kreativnih komunikacija Kreativna Republika koji se 14. i 15.09.2018. održava u Bihaću.

Na Kreativnoj Republici, Jana vitamin će pružiti osvježenje nekim od najkreativnijih bosanskohercegovačkih i regionalnih imena u svijetu oglašavanja i marketinga. Jana vitamin activity, koja sadrži vitamine skupine B i magnezij te Jana vitamin immuno, koja sadrži vitamine B6 i B12 te cink će svakako doprinijeti da se na predavanjima i diskusijama na konferenciji dođe do kvalitetnih zaključaka. Tu je i Jana vitamin happy finog okusa naranče u bočici od 0,5 L koja sadrži dio dnevnih potreba za vitaminima C i B6 te biotinom, koji između ostalog, doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i stvaranju životno važnih molekula poput serotonina, poznatog i kao „hormona sreće“.

Jana vitamin immmuno i activity su pića osvježavajućeg voćnog okusa koja osiguravaju značajan udio dnevnih potreba za mineralima i vitaminima kod povećanih tjelesnih ili mentalnih napora. Uz immuno i activity Jana vitamin happy dobrodošlo je osvježenje ne samo svojim finim okusom naranče, nego i pozitivnim utjecajem na doživljaj svijeta koji nas okružuje. Stoga kreativni procesi, koji iziskuju velike količine potrebnih nutrijenata i ova pića svojim će svojstvima svakako pomoći da se stvore najbolje ideje i rješenja.

Ljudi koji vode život pun aktivnosti prepoznaju Janu vitamin kao pouzdanu opciju za hidraciju uz vrlo malo kalorija i siguran izvor vitamina i minerala.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!