Jasmin Musić, Suad Karat i Subha Džafić - Stranka demokratske akcije predstavile sve kandidate u Ključu

Lokalni izbori 2020

Jasmin Musić, Suad Karat i Subha Džafić - Stranka demokratske akcije predstavile sve kandidate u Ključu

Objavljeno na dan 09.11.2020 - 09:27 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


Do Lokalnih izbora ostalo je još tačno 6 dana.

Kampanju za Općinsko vijeće i općinskog načelnika u Ključu vodi i Stranka demokratske akcije.

Stranka demokratske akcije Ključ je svakog ponedjeljka, srijede i petka predstavljala kandidate na društvenim mrežama, a pred sami kraj predizborne kampanje predstavili su i kandidata za načelnika Općine Ključ, Jasmina Musića.

JASMIN MUSIĆ ✅

Rođen 1992. godine u Prijedoru. Od 1996. živi u Ključu. Magistrirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, gdje trenutno priprema doktorski rad. Nagrađivan Poveljom Univerziteta u Sarajevu za najboljeg studenta prvog i drugog ciklusa. Niz godina aktivan u političkom životu Unsko-sanskog kantona. Bio je savjetnik premijera USK, a 2018. godine je izabran za zastupnika u Skupštini USK. Predsjednik je Kluba SDA u Skupštini USK. Oženjen, otac jednog dječaka.


1️⃣ Suad Karat ✅

Rođen 1963. godine. Diplomirani ekonomista, završio Ekonomski fakultet u Banjoj Luci. U periodu od 1989. do 1990. zaposlen u komercijalnom sektoru Livnice čelika „ Jelšingrad“ Banja Luka i Službi za skupštinske poslove grada Banja Luka. Uposlenik JU Mješovita srednja škola „Profesor Omer Filipović“ Ključ , predavač nastavnih predmeta ekonomske struke ( od 1999.godine do danas). Potpredsjednik OO SDA Ključ. Općinski vijećnik općine Ključ u mandatnim periodima 2012.-2016. i 2016.-2020. Oženjen, otac troje djece.

2️⃣ Subha Džafić ✅

Rođena 1991. godine. Magistar biologije, smjer biohemija i fiziologija Priorodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Završetkom srednjeg obrazovanja odlikovana priznanjem „Učenik ponos generacije“. Dobitnik Srebrene značke Univerziteta u Sarajevu za najbolje ostvaren uspjeh tokom studiranja. Od 2016. godine zaposlena na Biotehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću, a trenutno je viši aisistent na grupi bioloških predmeta na Biotehničkom fakultetu. Općinski vijećnik općine Ključ u mandatnom periodu 2016. – 2020. Majka jedne djevojčice.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!