Jelena izašla iz bolnice s negativnim nalazom, onda je umrla na klupi ispred zgrade

Moskva

Jelena izašla iz bolnice s negativnim nalazom, onda je umrla na klupi ispred zgrade

Objavljeno na dan 23.04.2020 - 15:06 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Policija u Moskvi istražuje slučaj smrti žene na klupi ispred zgrade u kojoj je stanovala, istog dana kada je otpuštena iz bolnice pošto je utvrđeno da je negativna na koronavirus.

Na snimku koje su zabilježile nadzorne kamere, a koji je objavila REN TV, vidi se kako se žena, koja je identifikovana kao Jelena Čuklova (48) previja od bolova na klupi, dok socijalni radnici i komšije pokušavaju da osiguraju pristup u zgradu.

"Dok je sjedila na klupi ispred ulaza, ženi je bilo sve lošije, pa su socijalni radnici pozvali hitnu pomoć. Hitna pomoć je stigla za 11 minuta, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt", saopćila je Zdravstvena služba Kancelarije gradonačelnika. Žena je preminula u subotu, dan nakon što je hospitalizovana zbog sumnje da ima zapaljenje pluća, saopštila je zdravstvena služba.

Obdukcija je pokazala da je umrla od akutne srčane slabosti. Kako su naveli, žena je patila od kardiomiopatije, oboljenja srčanog mišića, koje može da prouzrokuje slabost srca, i imala je "značajne promjene na organima uzrokovane konzumiranjem alkohola".
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!