Jelena Karleuša se oglasila: Kreće u obračun s medijima, pun sto tužbi

Ima pravnu punomoć

Jelena Karleuša se oglasila: Kreće u obračun s medijima, pun sto tužbi

Objavljeno na dan 12.02.2019 - 14:20 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Pjevačica Jelena Karleuša ovih dana nalazi se na meti javnosti zbog skandaloznih porno-fotografija koje su isplivale, ali i vrlo eksplicitnih poruka.

Zbog toga se ona danas oglasila na svom Instagram profilu putem instastoryja sa hrpom papira ispred sebe.

Jelena je poručila da će tužiti srbijanske medije te da ima pravnu punomoć za 120 tužbi.

- Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljeno od medija, od mene kao moja izjava, moga muža, bilo kojeg člana porodice je apsolutna laž i izmišljotina. Ispred mene stoji potpisana pravna punomoć za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srbijanskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, na moju porodicu, na moju djecu, muža, oca, majku. Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom lične mržnje, zla i želje za osvetu - poručila je Jelena Karleuša.

Podsjetimo, Jelena Karleuša na meti je skandala zbog priče da je varala supruga Duška Tošića s bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom. Nakon toga su se pojavile eksplicitne fotografije pjevačice koje su šokirale cijeli region.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!